Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Propunere arestare preventiva Memet Iusein si Amet Asan Cocos

ro

03 Jun, 2010 20:36 5298 Marime text

MINISTERUL PUBLIC
PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA C O N S T A N Ţ A
3913
          03.06.2010

COMUNICAT

 În data de 03.06.2010, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a propus Judecătoriei Constanţa, luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii MEMET IUSEIN de 34 ani, din Ovidiu, fără antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, vătămare corporală, lovire sau alte violenţe, lovire sau alte violenţe, ultraj, ultraj şi port ilegal de cuţit în locuri publice şi AMET ASAN COCOŞ de 41 ani, din Ovidiu, fără antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj.
În sarcina inculpaţilor s-a reţinut faptul că, în data de 30.05.2010, în jurul orei 01.30, cei doi învinuiţi, în timp ce se aflau la o terasă amenajată temporar pentru sărbătorirea zilelor oraşului Ovidiu, au aruncat cu sticle şi efecte de mobilier, au adresat injurii trecătorilor şi au agresat mai multe persoane, provocând scandal public şi tulburând ordinea şi liniştea publică. Cu aceeaşi ocazie, învinuitul Memet Iusein a aplicat mai multe lovituri părţilor vătămate C.N.S., provocându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 50-55 zile de îngrijiri medicale, P.S., acesta suferind vătămări corporale ce au necesitat pentru vindecare 11-12 zile de îngrijiri medicale şi G.G., care, la rândul lui, a suferit leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale. De asemenea, l-a ameninţat cu un cuţit pe care îl avea asupra sa pe agentul principal B.I. din cadrul Poliţiei Oraşului Ovidiu, l-a lovit şi ameninţat pe agentul N.V. din cadrul Poliţiei Comunitare Ovidiu, ambii aflându-se în exerciţiul atribuţiilor de serviciu, iar învinuitul Amet Asan Cocoş l-a lovit şi l-a ameninţat pe agentul principal B.I. din cadrul Poliţiei Oraşului Ovidiu.
Inculpaţii nu au recunoscut comiterea faptelor.

PROCUROR BELCIUG DANA,
PURTĂTOR DE CUVÂNT AL PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA CONSTANŢA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 05 Jun, 2010 00:07 dece? va_ti pus voi stapani in ovidiu.de vb asa de cioara. de unde stiti voi ca face afaceri murdare.sau dece trebuie sa va intereseze pe voi ce face el? vedetiva de treaba voastra cel mai bine ca fiecare aveti famili si el si voi.
  • PATLAC 03 Jun, 2010 20:02 ACESTE SPECII DE OAMENI AU FACUT PUSCARIE !! CIOARA ASTA ARE MULTE DE PLATIT !!!! CU MAKEDONII NU TE PUI!!!CIOARA AI FACUT GRESALA MARE FRATE SA TE PUI CU MAKEDONII DE LA OVIDIU !!! PLEACAAAAAAAAAA DE UNDE AI VENIT(tulcea) viata usoara tu nu ai in ovidiu......asta daca stii sa citesti,,,
  • ilie 03 Jun, 2010 19:57 LA PUSCARIE CU NENOROCITII DE TIGANI DIN OVIDIU.ACET CIOARA O JAVRA DE OM!!!! A OMAORAT O FATA TANTARA STUDENTA [PE TRECEREA DE PIETON SI NU A FACUT PUSCARIE!!! FACE AFACERI NECURATE,UMBLA FARA PERMIS.ROG POLITIA DIN OVIDIU SA MEARGA M-AI DES PE STRADA CASTANILOR DIN OVIDIU SA VADA CE SE INTAMPLA ACOLO.PIATA CHILIE DIN OVIDIU A AJUNS ACEST CARTIER.