Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dream Foundation, ajuta acum si tinerii din Romania sa studieze in strainatate-16.03.2009

ro

16 Mar, 2009 18:24 1341 Marime text

Dream Foundation, ajuta acum si tinerii din Romania sa studieze in strainatate

Bucuresti, 16 Martie 2009

Incepand cu luna martie a anului 2009, organizatia Dream Foundation, care pana acum activa in diferite tari din Europa, si-a facut aparitia si in Romania cu scopul de a facilita accesul studentilor romani in universitati din Europa, Canada si Brazilia. Prin colaborari cu unele din cele mai bune universitati din lume, Dream Foundation isi propune sa ajute tinerii din Romania sa studieze in tari precum Franta, Marea Britanie, Spania, Danemarca, Grecia si multe altele. Astfel, elevii si studentii romani au posibilitatea sa aleaga din peste 500 de programe educationale. Studiile se desfasoara in mare parte in limba engleza iar taxele programelor si ale cursurilor sunt de cele mai multe ori acoperite de guvern.

Dream Foundation este o organizatie Europeana non-profit, al carei principal domeniu de activitate este crearea de oportunitati si facilitarea studiilor in strainatate. “Prin Dream Foundation vrem sa facem ca studiile in afara tarii sa fie posibile si usor accesibile pentru toata lumea acest lucru fiind posibil si datorita faptului ca am dezvoltat un inovator sistem de aplicare online”, declara domnul Rinne, unul din fondatorii Dream Foundation.

Tinerii romani au acum posibilitatea de a incepe studiile in una dintre cele aproape 20 de Universitati care ofera invatamant superior in sapte tari membre UE, Canada si Brazilia. Universitatile care au fost mai intai evaluate cu atentie pentru a asigura calitatea superioara a studiilor, ofera mai mult de 500 de programe de studiu.

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

Ioana Axinte

Dream Foundation Romania Representative
Tel: (+4) 0765 644 224
E-mail: ioana.axinte@dreamfoundation.eu
Web page: www.dreamfoundation.eu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii