Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:21 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Traistariu lanseaza 4 albume noi ! (foto + audio)

ro

11 Dec, 2009 18:43 1596 Marime text

coperta_love.jpgDupa zicala : " Mai bine mai tarziu , decat niciodata ... ! " , iata ca , dupa aproape doi ani de la ultimul album lansat , a venit vremea ca Mihai Traistariu sa-si lanseze , in sfarsit , al 10 - lea album din cariera.

Abumul , intitulat " Love " , contine 18 melodii noi-noute si beneficiaza deja de 2 videoclipuri : " Dimmi si o no " si " Puerto Rico ".
Dupa 2 ani de la lansarea albumului " Tornero " , era si timpul ca Mihai sa lanseze un nou album de muzica pop .
... iar asta s-a intamplat pe 6 decembrie ... de Mos Nicolae !

Stilul muzical a suferit cateva schimbari , artistul Mihai Traistariu s-a maturizat , astfel incat noile melodii sunt diferite de ceea ce ati auzit pana acum in repertoriul sau. Sound-ul occidental , cu influente british , condimentat cu versurile in spaniola , portugheza , chineza , italiana sau engleza , piesele de club si cele cu influente R&B dau albumului o nuanta moderna si originala .

In tot acest timp , Mihai n-a avut rabdare si a promovat in permanenta piesele de pe album , atat in tara , cat si in strainatate !
Piese ca : " Your love is high " ( castigatoarea cu 11.000 de voturi a locului 1 la concursul international EURODANCE ) , " Love is hard to understand " ( pe care artistul o canta impreuna cu violonista Alexandra Toader ) , " I love your way " , " Puerto Rico " , " Dimmi si o no " , " Hai in lumea mea " ... sunt piese pe care Mihai le-a cantat mereu pe la tv si prin concertele sale.
Proaspatul album se gaseste deja in toate magazinele din tara , in toate benzinariile si in orice loc unde se vinde ... muzica !
Albumul , care se va lansa in toate cele 15 tari cu care Mihai Traistariu are contract in acest moment , are numai versuri de dragoste , drept pentru care se numeste simplu : " LOVE " .

Noul single, intitulat " Hai in lumea mea " , si care se afla pe acest album - a intrat deja pe radiourile din Romania si se afla de o saptamana in Top 100 !

 

Intre timp , insa , Mihai s-a apucat de lucrat la alte 3 albume : un album de muzica populara care e deja in lucru si care va aparea in luna martie, un " Best of " care se va lansa in luna ianuarie si un album de colinde , la care a inregistrat deja 3 melodii orchestrate de Andrei Tudor ... si care se va lansa iarna care vine !

Asadar ... in total ... 4 albume noi ... pentru fanii nerabdatori ai lui Mihai Traistariu !

Pana una-alta sa-i uram succes cu primul din cele 4 albume , intitulat " LOVE " ...

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii