Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:49 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucian Bute va promova brandul turistic al României în cadrul Galei de la Bucureşti

ro

08 Apr, 2011 16:56 1195 Marime text

Elena Udrea, ministrul dezvoltării regionale şi turismului, Lucian Bute, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Stephan Larouche, antrenorul lui Lucian Bute şi Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box, au anunţat în cadrul unei conferinţe de presă comune, organizată astăzi, 8 aprilie 2011, că Lucian Bute va boxa la primul său meci în România (organizat la Bucureşti, pe 9 iulie a.c.), sub însemnele brandului de turism al României.

"Îmi exprim satisfacţia în ceea ce priveşte colaborarea ministerului cu Lucian Bute. A fost o decizie foarte inspirată. Ne bucurăm că avem în sfârşit ocazia să arătăm că domnul Bute este în primul rând român. Federaţia este cea care îşi asumă greul organizării, însă noi vom fi alături de organizatori pentru a avea în final un spectacol grandios şi sperăm o nouă victorie", a declarat Elena Udrea.

"Este o mare onoare să anunţ faptul că următorul meu meci va fi în România, pe 9 iulie. De când am devenit campion mondial am vrut să vin în România să îmi apăr centura. A fost un vis care este pe cale să se realizeze. Toate privirile vor fi aţintite asupra României. Eu am promovat mereu România şi o voi face cu atât mai mult acum, când am încheiat acest protocol cu MDRT. Îi mulţumesc doamnei ministru pentru oportunitatea de a promova România astfel", a declarat Lucian Bute.

Promovarea României ca destinaţie turistică, sub însemnele brandului de turism, se realizează, în cadrul meciurilor jucate de Lucian Bute, pe tot parcursul anului 2011, în baza unui parteneriat încheiat între Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi Lucian Bute.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii