Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai nou patinoar artificial va fi inaugurat la Brasov

ro

18 Feb, 2010 16:43 1458 Marime text

Direcţia Comunicare
Comunicat de presă
18 februarie 2010

Cel mai nou patinoar artificial va fi inaugurat la Braşov

Ministrul dezvoltării regionale şi turismului, Elena Udrea, va participa joi, 18 februarie 2010, la Braşov, la inaugurarea unui patinoar artificial construit prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii S.A.
Lucrările pentru realizarea acestui obiectiv au beneficiat de o investiţie de 38.692.875 de lei din partea CNI.
Patinoarul, situat în zona Parcului Tractorul, îndeplineşte cerinţele Federaţiei Internaţionale de Hochei pe Gheaţă, suprafaţa de joc fiind de 60mx30m. Patinoarul dispune de vestiare pentru 6 echipe, cabinete de prim-ajutor şi camere de control doping, săli de forţă/încălzire. Capacitatea sălii patinoarului este de 1700 de locuri, a anexelor de 150 de persoane iar a spaţiilor destinate presei şi V.I.P-urilor de 60 de persoane. Tribunele au o capacitate de 1628 de locuri iar accesul spectatorilor se realizează prin 12 scări de gradenă. De asemenea, patinoarul dispune şi de spaţii pentru public care deservesc funcţiunea de patinoar de agrement (bar cu spaţiu de depozitare şi unul de servire, grupuri sanitare, spaţiu de închiriat patine, vestiare pentru public).
Patinoarul face parte din infrastructura necesară Festivalului Olimpic al Tineretului European – FOTE 2013 şi este primul obiectiv sportiv finalizat din seria celor necesare desfăşurării evenimentului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii