Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:42 23 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sesiunea internațională de comunicări științifice la Muzeul Militar Național „Regele Ferdinand I”, filiala Constanța

ro

04 Jun, 2015 09:47 614 Marime text
Astăzi, 4 iunie a.c., ora 10.00, are loc deschiderea lucrărilor sesiunii internaționale de comunicări științifice, ediția a II-a, a Muzeului Militar Național „Regele Ferdinand I” la filiala sa din Constanța. Acţiunea se desfăşoară în parteneriat cu Asociația Culturală „Astra Dobrogeană”, cu sprijinul Comandamentului Brigăzii 9 Mecanizate „Mărășești” şi are ca Temă „Tradiția, Istoria, Armata”.
 
            Vor fi prezentate lucrări de istorie, managementul cultural,  artă și istorie militară, metode și mijloace de restaurare și conservarea patrimoniului.  Sesiunea se va desfășura pe durata a două zile.
 
            Muzica Militară a Forțelor Navale va susține un recital, urmat de alocuțiunile reprezentanților autorităților locale civile și militare, precum și salutul din partea invitaților străini.
           
            Sunt înscriși 140 de participanți din țară și din Europa. Vor fi prezentate cele două volume cu lucrările sesiunii. Sunt prevăzute vizitarea navelor militare din Portul Constanța și a unor obiective istorico-religioase dobrogene.
 
 
 
 
            Costin Scurtu, Directorul Filialei Constanţa a
MUZEUL MILITAR NAŢIONAL  „REGELE FERDINAND I”
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii