Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei absolvenți ai Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța au expus la un vernisaj ținut de Muzeul Național al Marinei Române

ro

28 Apr, 2023 15:53 926 Marime text
Foto: Facebook Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța

Pe 26 aprilie, la Muzeul Național al Marinei Române a avut loc vernisajul expoziției „Arc peste timp”.
 
A fost a doua expoziție a cadeților marinari, anul acesta fiind și trei absolvenți ai Liceului Militar de Marină „Alexandru Ioan Cuza” printre expozanți.
 
„Să participi la o astfel de expoziție te afli în ipostaza de a trăi exuberanța tinereții manifestată în culori și forme, dar și de a admira răbdarea și detaliile surprinse de seniori”, se arată pe pagina de Facebook a Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța.
 
Cadeții marinari manifestă talent, răbdare, creativitate și imaginație în realizarea lucrărilor lor, iar această expoziție reprezintă o oportunitate de a face cunoscute lumii o parte a universului lor.
 
 
De la surprinderea unor peisaje statice, până la cea a mișcării neîntrerupte a mării și a navelor ce urcă pe valuri cu îndemânare unui înotător, toate ne duc cu gândul la frumosul peisaj dobrogean, al stepei pontice, a pădurilor dese, a interiorului casei țărănești și a oamenilor iubitori ai mării. Aceste aspecte au fost surprinse de Trifu Laurențiu Ion, Ursu Cornel - Dobrogea și de Vasile Bănaru, cel din urmă fiind organizatorul acestui vernisaj.
 
 
„Expoziția poate fi vizitata în intervalul 27.04-07.05.2023, în graficul orar al institutiei muzeale căreia ii mulțumim și pe aceasta cale pentru oportunitatea oferita”, mai transmite Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța.

Elevi de gimnaziu, în vizită la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța (GALERIE FOTO)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii