Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sedinta solemna a Senatului Universitatii Nationale de Aparare “Carol I”

ro

13 Jul, 2009 17:09 926 Marime text

Nr.243     

13 iulie 2009     

               Persoană de contact: Maior Cristian Măciuceanu, tel. 0744696372

Aceste informaţii sunt disponibile şi în internet, la adresa www.mapn.ro

Şedinţă solemnă a Senatului Universităţii Naţionale de Apărare “Carol I”

La Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” va avea loc marţi, 14 iulie, de la ora 17.00, şedinţa solemnă a Senatul universitar în cadrul căreia va fi conferit titlul onorific de Doctor Honoris Causa generalului (r) prof. univ. dr. Vasile Cândea, preşedintele Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România.

Academicianul Cândea va primi titlul în semn de recunoaştere a contribuţiei sale la creşterea prestigiului armatei, a învăţământului superior militar şi a ştiinţei româneşti în plan internaţional.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, generalul (r) Ion Tutoveanu, generalul-locotenent (r) Mircea Agapie şi generalul (r) Dumitru Cioflină vor primi titlul de Membru de Onoare al Senatului Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I”, ca recunoaştere a contribuţiei acestora la dezvoltarea şi modernizarea învăţământului superior militar românesc.

Activitatea este parte a suitei de manifestări organizate de Universitate cu prilejul împlinirii, în acest an, a 120 de ani de la înfiinţarea Şcolii Superioare de Război.

Jurnaliştii care doresc să participe la şedinţa solemnă vor fi aşteptaţi  marţi, 14 iulie, între orele 16.30 şi 16.50 la Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” (intrarea dinspre Bulevardul Eroilor). Persoană de contact pentru informaţii suplimentare maior Cristian Măciuceanu tel. 0744.69.63.72.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii