Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei

ro

01 Dec, 2009 20:22 1278 Marime text

MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE
Direcţia Informare şi Relaţii Publice
tel./fax: 021/319 60 22
e-mail: presamapn@mapn.ro

Nr. 419

1 decembrie 2009                                                          Persoană de contact: Mr. Constantin Spînu

Aceste informaţii sunt disponibile şi în internet, la adresa www.mapn.ro

Paradă militară de Ziua Naţională a României

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Stănişoară, şi Şeful Statului Major General, amiral dr. Gheorghe Marin, aduc mulţumiri întregului personal militar şi civil din subordine, structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor, Serviciului Român de Informaţii şi Serviciului de Protecţie şi Pază, care au contribuit la buna organizare şi desfăşurare a Paradei Militare, organizată în Bucureşti cu prilejul Zilei Naţionale a României, 1 Decembrie.

Conducerea Ministerului Apărării Naţionale mulţumeşte cetăţenilor din Bucureşti pentru prezenţa în număr mare la această sărbătoare de suflet a tuturor românilor şi, totodată, pentru înţelegerea de care au dat dovadă pe timpul antrenamentului pentru paradă.

Ministerul Apărării Naţionale adresează, de asemenea, mulţumiri instituţiilor media pentru sprijinul acordat în mediatizarea evenimentelor consacrate Zilei Naţionale a României, organizate în toate garnizoanele şi în unităţile militare din ţară.

                                                         ***

          În Bucureşti, în cursul acestei dimineţi, Ministerul Apărării Naţionale a organizat un ceremonial militar şi religios la Mormântul Ostaşului Necunoscut, din Parcul Carol, precum şi o paradă militară la care au participat peste 1300 de militari şi tehnică de luptă, reprezentând Armata României, Ministerul Administraţiei şi Internelor, Serviciul Român de Informaţii şi Serviciul de Protecţie şi Pază.

Militarii români aflaţi în misiune în teatrele de operaţii au participat la manifestări specifice dedicate Zilei Naţionale a României.

Drapelul naţional este arborat astăzi în toate instituţiile militare din ţară, iar la bordul navelor maritime şi fluviale militare s-a ridicat Marele Pavoaz.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii