Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:39 23 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnire cu reprezentanţii sindicatelor personalului civil contractual din M.Ap.N.

ro

09 Mar, 2016 16:49 813 Marime text
Ministrul apărării naţionale, Mihnea Motoc, s-a întâlnit cu reprezentanţii structurilor sindicale ale personalului civil contractual din M.Ap.N., miercuri, 9 martie, la sediul instituţiei.

Ministrul apărării naţionale a prezentat principalele măsuri de ordin legislativ, regulamentele şi practicile avute în vedere la nivelul M.Ap.N. şi al Guvernului, care au ca scop îmbunătăţirea situaţiei personalului civil din armată.
Ministrul Motoc a subliniat că astfel de întâlniri sunt benefice pentru a cunoaşte mai repede şi mai bine anumite probleme, pentru a avea o reacţie şi o coordonare eficientă.

„Pentru informarea reciprocă, sprijinirea preocupărilor liderilor de sindicat şi menţinerea dialogului cu structurile centrale, este importantă utilizarea la maximum în continuare, a cadrului oferit de Comisia de dialog social din minister. Avem un obiectiv comun, anume să ajungem la situaţia în care funcţiile încadrate cu personal civil să continue să fie atractive”, a mai adăugat ministrul Motoc.
Ministrul apărării naţionale a precizat că în îndeplinirea sarcinilor de serviciu sunt restricţii şi constrângeri aplicabile şi persoanelor civile, nu doar militarilor şi că există deschidere din partea reprezentanţilor ministerului pentru a soluţiona problemele ridicate, în spirit de echitate şi în limita rigorilor legale şi bugetare.

Modificarea unor acte normative interne, problemele salariale, condiţiile de muncă, încadrarea în condiţii de muncă specifice, condiţiile de transport la şi de la muncă sunt doar câteva dintre aspectele discutate.

Secţia Presă

Ti-a placut articolul?

Comentarii