Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Misiunile din ultimele 48 de ore

ro

17 Nov, 2023 13:46 456 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
Misiunile din ultimele 48 de ore
 
În ultimele două zile, pompierii militari harghiteni au gestionat 13 situații de urgență.  Din totalul intervențiilor, 11 solicitări au fost pentru acordarea de prim ajutor calificat, în urma cărora echipajele SMURD au asistat 11 persoane care prezentau diverse afecţiuni de natură medicală.

De asemenea, eforturile colegilor noștri au fost concentrate și pe acțiunile destinate protecției comunităților, salvatorii acționând pentru gestionarea a 2 situații pentru degajarea unui copac căzut pe DJ 138 A, respectiv asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier, soldat cu o victimă, pe strada Nicolae Bălcescu, în municipiul Gheorgheni.
În continuare, pompierii militari rămân mobilizați pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.
Derularea activităților de informare și de educare a populației asupra măsurilor și modului de comportare specifice tipurilor de risc reprezintă un deziderat important, pentru creșterea gradului de reziliență a comunităților.

Fiți partenerii noștri și participați la acțiunile destinate publicului larg!
Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU, care poate fi descărcată, gratuit, din App Store și Google Play.    COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii