Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Vaslui Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au reținut un bărbat, în vârstă de 55 de ani,

ro

12 Mar, 2024 08:45 648 Marime text
REȚINUT PENTRU
ÎNCĂLCAREA ORDINULUI DE PROTECȚIE
 
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au reținut un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Bârlad, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.
 
       La data de 7 martie 2024, ora 19.15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au fost sesizați, de către un bărbat, în vârstă de 22 de ani, din Bârlad, cu privire la faptul că tatăl său, un bărbat în vârstă de 55 de ani, ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis împotriva sa.
       În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că, la data de 7 martie 2024, bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul fiului său unde, pe fondul consumului de alcool, l-ar fi amenințat cu acte de violență. Totodată, polițiștii bârlădeni au constatat că, la aceeași dată, Judecătoria Bârlad a emis un ordin de protecție împotriva bărbatului, pe o perioadă de 6 luni, prin care acesta era obligat să păstreze o distanță de 100 de metri față de fiul său și față de domiciliul acestuia.
        În urma probatoriului administrat, în aceeași zi, 7 martie 2024, polițiștii bârlădeni l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă  de 24 ore, în vederea prezentării acestuia Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii