Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:53 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat tâlhărit în plină stradă! Abia scosese bani din bancomat

ro

17 Oct, 2023 17:51 1549 Marime text
Poliţiştii Biroului Investigații Criminale Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie.

Potrivit IPJ Bărlad, polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, din Bârlad, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, la data de de 12 octombrie 2023, în municipiul Bârlad.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au stabilit faptul că, la data de 12 octombrie 2023, ora 17.30, aflată în zona străzii Republicii din municipiul Bârlad, persoana vătămată, bărbat în vârstă de 63 de ani, din Bârlad, ar fi fost deposedată, prin smulgere, de către bărbatul cercetat, de suma de 2.000 de lei. Banii fuseseră retrași, anterior comiterii infracțiunii, de către persoana vătămată, de la un bancomat.

La data de 17 octombrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura arestării preventive, pe o perioadă 30 de zile, a mai punctat sursa citată. 

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.


Citește și:

Hoț de 16 ani, prins în flagrant! Ce a furat dintr-o mașină
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii