Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:03 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Vaslui Bărbat din municipiul Bârlad reținut

ro

15 Dec, 2023 16:11 642 Marime text
Nr.  490  din  15  decembrie  2023
 
TÂNĂR REȚINUT DE POLIȚIȘTII
DIN BÂRLAD
 
Poliţiştii Biroului Investigații Criminale Bîrlad, din cadrul Poliției Municipiului Bîrlad, au reținut un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.
 
Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, din municipiul Bîrlad, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat în formă continuată, în municipiul Bârlad.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, în perioada 08 noiembrie – 14 decembrie 2023, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii ar fi sustras mai multe obiecte de îmbrăcăminte și articole de bricolaj  din trei spații comerciale, amplasate pe Șoseaua Tecuciului, strada Republicii și strada Ana Ipătescu din municipiul Bârlad, prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor fiind recuperat în totalitate.
La data de 14 decembrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au luat față de tânărul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.
Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, iar la data de 15 decembrie, Judecătoria Bârlad a luat față de bărbatul cercetat măsura arestării preventive pentru 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii