Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:09 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat și o femeie reținuți după ce și-ar fi agresat copiii de 5 și 3 ani

ro

27 Oct, 2023 18:34 930 Marime text
foto: pixabayPoliţiştii Secției 8 Poliție Rurală Iana, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat și o femeie, în vârstă de 43, respectiv 35 de ani, din comuna Voinești, județul Vaslui, concubini, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de violență în familie.
 
Potrivit IPJ Vaslui, la data de 25 octombrie 2023, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au fost sesizați de către un cadru didactic al unei unități de învățământ din comuna Voinești, cu privire la faptul că, un minor de 5 ani prezintă vătămări corporale specifice unei agresiuni.

„Minorul a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgență Bârlad pentru evaluare și acordarea de îngrijiri medicale, ulterior fiind transferat la o unitate medicală din municipiul Vaslui.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Iana au stabilit că, în noaptea de 24/25 octombrie 2023, pe fondul unei stări conflictuale spontane și a unei altercații între cei doi concubini, doi dintre copiii familiei, băieți, în vârstă de 5 și 3 ani, ar fi fost agresați, fiind loviți peste corp de către ambele persoane cercetate.
Ca urmare a agresiunii, minorul de 5 ani a suferit leziuni traumatice care vor necesita 40-45 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare iar cel de 3 ani a suferit leziuni traumatice care vor necesita 2-3 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

Cu privire la situația minorilor a fost sesizată Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului Vaslui, cei trei urmând a fi securizați în vederea evaluării și consilierii.

„La data de 27 octombrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au luat față de cele 2 persoane cercetate măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.
Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unor măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor cercetate“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Vaslui. 

Citeste și: 

Un bărbat din Satu Mare a fost arestat după și-a violat băiatul de 4 ani pentru a se răzbuna pe mama copilului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii