Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:44 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii vasluieni au pus în aplicare două mandate de executare ale unor pedepse cu închisoarea

ro

01 Sep, 2023 16:09 1206 Marime text
 
Foto cu rol ilustrativ
  • Joi, 31 august 2023, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au căutat și depistat în comuna Vinderei, județul Vaslui, un bărbat de 41 de ani, din aceeași localitate.

În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele acestea, poliţiştii vasluieni au pus în aplicare două mandate de executare ale unor pedepse cu închisoarea. 

Joi, 31 august 2023, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au căutat și depistat în comuna Vinderei, județul Vaslui, un bărbat de 41 de ani, din aceeași localitate.

„Pe numele acestuia, la data de 31 august 2023, Judecătoria Bârlad a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, pe o perioadă de 2 ani și o lună pentru săvârșirea unei infracțiuni la regimul circulației rutiere, respectiv ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească“, spune IPJ Vaslui. 


Tot joi, 31 august 2023, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au căutat și depistat în comuna Oșești, județul Vaslui, un bărbat de 29 de ani, din aceeași localitate.

Pe numele acestuia, la data de 31 august 2023, Curtea de Apel Iași a emis o decizie penală prin care a condamnat la executarea unei pedepse cu închisoarea, pe o perioadă de 4 ani și 4 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor (aflată în concurs cu infracțiunile de distrugere și tulburarea ordinii publice, precum și violarea sediului profesional, lovire sau alte violențe, amenințare și lipsire de libertate), infracțiune săvîrșită în luna augustr 2017.

Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

Citește și:

Prejudiciu de mii de euroBărbat cercetat penal după ce ar fi smuls poșeta unei femei în Sibiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii