Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încălcări grave ale siguranței circulației. Un șofer de 44 de ani, reținut

ro

10 Jan, 2024 17:57 972 Marime text
foto: IPJ Vaslui Polițiștii Biroului Rutier Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Potrivit IPJ Vaslui, la data de 7 ianuarie 2024, polițiștii Biroului Rutier Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, aflați în serviciu de patrulare și supraveghere trafic rutier pe strada Soldat Erou Marin Lucian din municipiul Bârlad, au depistat și oprit pentru control un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Bârlad.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au stabilit că bărbatul avea anulat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, din anul 2002.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul aflat la volanul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta fost condus la Serviciul Municipal de Urgență Bârlad, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, a mai punctat sursa citată. 

La data de 10 ianuarie 2024, în baza probatoriului administrat, polițiștii Biroului Rutier Bârlad au reținut bărbatul cercetat, pe o perioadă de 24 ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier Bârlad, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Citește și:

Știri ConstanțaConducere ilegală pe pe bulevardul Tomis! Implicat un șofer de 60 de ani

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii