Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Din activitatea polițiștilor rutieri

ro

29 Jan, 2024 15:54 393 Marime text
                                                        Nr. 12078 din 29 Ianuarie 2024
 
 
 
REZULTATELE POLIȚIȘTILOR ÎN ULTIMELE 24 DE ORE
 
 
        Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Fetești acţionează, permanent, în mod activ și implicat în misiuni preventive de depistare a factorilor criminogeni care pot pune în pericol siguranța noastră și a comunității!
Astfel, în cursul nopții de 27/28 ianuarie a.c., în cadrul acțiunii BLOCADA, desfășurată în sistem integrat, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești, împreună cu efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița și reprezenanții R.A.R. Il au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri.
Acțiunea desfășurată a fost menită să identifice și să abordeze în mod eficient orice potențială amenințare pentru siguranța societății, pentru menținerea ordinii și liniștii publice și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.
Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 42 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 15.000 de lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 1 permis de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare.
Polițiștii au legitimat 185 de persoane și au verificat 111 autoturisme, șoferii fiind testați cu aparatul din dotare în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive.
De asemenea au fost efectuate 4 verificări la sălile de jocuri de către polițiștii din cadrul de investigații criminale și 6 verificări la societățile comerciale de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.
Polițiștii au fost prezenți pe drumurile publice din municipiul Fetești pentru creșterea vizibilității elementului polițienesc în stradă, pentru verificarea în trafic a autovehiculelor și depistarea persoanelor ce conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.
Polițiștii vor continua să acționeze pe raza județului în perioada următoare pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și prevenirea oricăror situații de risc.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii