Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă -20.12.2021

ro

20 Dec, 2021 14:51 732 Marime text
Nr. 110664 din 20 Decembrie 2021
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Din activitatea polițiștilor rutieri
Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din comuna Gura Ialomiței a fost depistat sâmbătă, 18 decembrie a.c., în flagrant de polițiștii Secției nr. 7 Poliție Rurală Platonești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 212, în localitatea Luciu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Acesta a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat valoarea de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii l-au condus la Spitalul din Țăndărei pentru recoltarea probelor biologice de sânge, pe numele lui fiind întocmit dosar penal.
* * *
 
Tot sâmbătă, 18 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coșereni au oprit în cadrul unui filtru rutier, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din comuna Drăgoești.
 
Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat o valoare de 0.58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul din Urziceni, unde i-au fost prelevate două mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal.
 
* * *
 
La data de 19 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coșereni au oprit, pentru control, un autoturism ce se deplasa pe DJ 201, în comuna Axintele.
 
La volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din municipiul București, care a declarat că nu are asupra sa permisul de conducere, reieșind în urma verificărilor în bazele de date ale poliţiei că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat o valoare de 0.59 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducere  pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.
 
* * *
 
Tot duminică, 19 decembrie a.c., polițiștii rutieri din Urziceni au depistat în flagrant, un bărbat în vârstă de 42 de ani, în timp ce se deplasa pe Calea București din Urziceni la volanul unui autoturism, având dreptul de a conduce suspendat.
 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat..
 
Și în acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul aflându-se sub influența băuturilor alcoolice”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii