Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă - 08.12.2022

ro

08 Dec, 2022 16:01 714 Marime text
                                                        Nr. 54362 din 08 Decembrie 2022
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
Din activitatea poliţiştilor rutieri
 
Polițiștii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Slobozia au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 63 de ani, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul etilotestului indicând valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Conducătorul auto a fost transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească pentru recoltarea mostrelor de sânge în vederea stabilirii concentrației de alcool, însă a refuzat prelevarea acestora.
 
Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul în cauză nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
 
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
* * *
 
Informaţii preventive prezentate la orele de curs de poliţiştii ialomiţeni     
 
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Feteşti participă frecvent la ore de curs pentru educarea copiilor în spiritul cunoaşterii legilor şi pentru prevenirea delincvenţei în mediul şcolar.
 
Astfel, activitățile preventiv-educative derulate în cursul zilei de 08 decembrie a.c., au vizat în principal prevenirea traficului şi consumului de droguri în unităţile de învăţământ şi prevenirea  accidentelor de circulaţie în care pot fi implicaţi pietonii elevi.
De asemenea, polițiștii au discutat cu elevii despre evenimentele în care au fost implicați minori, cauze generatoare ale fenomenului violenței în încinta și în zona adiacentă unității de învățământ, fiind puse în discuție și prevederile Regulamentului de ordine interioară ale unităţii de învățământ.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii