Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Comunicat de presă - 29.12.2021

ro

29 Dec, 2021 10:04 821 Marime text
Nr. 116681 din 29 Decembrie 2021
 
 
 
223 DE KILOGRAME DE ARTICOLE
 PIROTEHNICE INDISPONIBILIZATE
 
 
La primele ore ale dimineții, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au descins pe raza comunei Găneasa, la locuinţele unor persoane suspecte de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.
 
La data de 29 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului Arme Explozivi Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, în comuna Găneasa, la persoane bănuite de operațiuni fără drept cu articole pirotehnice.
 
Din cercetări a reieşit că, persoanele în cauză ar fi achiziționat articole pirotehnice interzise la deținere, în scopul recomercializării acestora în perioada sărbătorilor de iarnă.
 
Până în prezent, polițiștii au descoperit 223 de kilograme de articole pirotehnice din categoriile F3 și F4, ce au fost ridicate în vederea confiscării.
 
Se continuă cercetarile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept".
 
În perioada imediat următoare, poliţiştii vor intensifica controalele privind deținerea, comercializarea, importul, depozitarea și folosirea articolelor pirotehnice.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii