Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Comunicat de presă -27.09.2021

ro

27 Sep, 2021 14:49 961 Marime text
Nr. 110509 din 27 Septembrie 2021
 
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Au pus în pericol circulația pe drumurile publice
 
La data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Fetești, în timp ce acţionau pentru prevenirea riscului rutier au depistat în flagrant, un bărbat în vârstă de 40 ani, din municipiul Fetești, în timp ce conducea un autoturism aflțndu-se sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării cu aparatul Drager, acesta a indicat o valoare de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că bărbatul are permisul de conducere cu restricții - reținut.
 
Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Fetesti unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
 
* * *
 
Duminică, 26 septembrie a.c., în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Ion Roată au fost sesizați de un bărbat de 44 de ani, din județul Ilfov, cu privire la faptul că mașina pe care o conducea pe raza localității Gârbovi a fost lovită de un autoturism al cărui șofer a fugit de la fața locului.
 
Polițiștii au stabilit că evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale și au identificat ambii conducători auto implicați.
 
Unul dintre aceștia, în vârstă de 68 de ani, a încercat să fugă în momentul în care a fost identificat de polițiști, fiind imobilizat și condus la sediu în vederea continuării cercetărilor.
Acesta a fost testat cu aparatul Drager, ce a indicat valoarea de 0,68 mg/l în aerul pur expirat.
 
Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice la o unitate medicală, pe numele lui fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii