Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:08 27 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Comunicat de presă - 27.01.2022

ro

27 Jan, 2022 14:23 606 Marime text
                                                        Nr. 53095 din 27 Ianuarie 2022
 
COMUNICAT DE PRESĂ
 
 
VERIFICĂRI ȘI CONTROALE PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA EFECTELOR PANDEMIEI DE COVID-19
 
 
În ziua de 26 ianuarie a.c., poliţiştii ialomițeni împreună cu reprezentanţi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomița și lucrători ai celorlalte instituții cu atribuții în domeniu au continuat activitățile de verificare a gradului de respectare a prevederilor legale pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, precum şi măsurilor instituite ca urmare a prelungirii stării de alertă.
 
Astfel, au fost desfăşurate 9 acțiuni punctuale vizând societăţi comerciale, precum marketuri şi supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, pieţele și târgurile din municipii, zonele aglomerate și mijloace de transport în comun, cele cu regim de TAXI și cele care asigură transportul angajaților la și de la locul de muncă.
 
În cadrul acţiunilor desfăşurate, forţele implicate au verificat 295 de locații și au controlat 90 de vehicule, 15 dintre acestea fiind mijloace de transport în comun.
 
Urmare a abaterilor constatate la nivel judeţean, au fost aplicate 32 de sancţiuni contravenţionale la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în valoare de 7.500 de lei.
 
Recomandăm tuturor persoanelor fizice și juridice să respecte măsurile de protecție individuală și interdicțiie impuse în această perioadă!
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii