Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Comunicat de presă - 17.01.2022

ro

17 Jan, 2022 14:51 636 Marime text
                                                        Nr. 53082 din 17 Ianuarie 2022
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ
 
REZULTATELE ACȚIUNILOR DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTII IALOMIȚENI PE PARCURSUL WEEKENDULUI
 
 
Pe parcursul weekend-ului, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au fost angrenați în activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică și pentru verificare respectării măsurilor pentru prevenirea efectelor pandemiei de COVID-19.
 
În zilele de sâmbătă și duminică, peste 150 de de efective de poliție au fost la datorie pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, fiind desfăşurate 14 acţiuni punctuale, organizate atât independent de către poliţişti, cât și împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița și ai altor instituții cu atribuții în domeniu.
 
Astfel, au fost efectuate controale pentru verificarea modul de respectare a măsurilor dispuse prin decizii ale Direcției de Sănătate Publică, de către persoanele aflate în izolare/carantină. În acest sens, în cadrul acțiunilor punctuale au fost verificate 451 de persoane față de care a fost dispusă măsura izolării și 985 de persoane plasate în carantină la domiciliu.
 
De asemenea, au fost legitimate în total 2223 de persoane, au fost oprite pentru verificări 90 de autovehicule și au fost efectuate controale și activități de informare la 49 de societăți comerciale.
 
Pentru neregulile constatate în cadrul acțiunilor punctuale desfășurate, au fost aplicate 117 sancțiuni contravenționale, în valoare de 36.500 de lei. Din totalul acestora, 24 de amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea și 93 de sancțiuni pentru nepurtarea măștii de protecție în spațiile unde aceasta este obligatorie.
 
Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomița rămân la datorie, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, pentru prevenirea și combaterea fenomenului infracțional și pentru verificarea modului în care sunt respectate regulile de protecție sanitară.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii