Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:42 27 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Comunicat de presă - 16.05.2022

ro

16 May, 2022 15:50 388 Marime text
                                                        Nr. 54.234 din 16 Mai 2022
 
 
ACTIVITĂȚI PREVENTIVE DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTI ÎN MEDIUL ȘCOLAR
 
Polițiștii ialomițeni au continuat activitățile preventive la sfârșitul săptămânii trecute. Aceștia s-au întâlnit cu elevii de liceu și cadrele didactice, în cadrul proiectului Bullying în școala mea - aleg să mă implic.
La data de 13 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară Ialomița și Biroului de Ordine Publică Slobozia au acționat pentru creșterea siguranței elevilor și a cadrelor didactice în spațiile școlare și adiacente acestora, precum și pentru prevenirea/depistarea faptelor ce constituie contravenții.
Polițiștii au desfășurat activități în cadrul proiectul județean Bullying în școala mea-aleg să mă implic cu elevii Colegiului Național Mihai Viteazul din municipiul Slobozia,  în care s-au prezentat aspecte privind prevenirea şi diminuarea cazurilor de violenţă în rândul copiilor, consilierea acestora cât și a familiilor lor şi promovarea comportamentelor nonviolente.
De asemenea, polițiștii au discutat cu elevii despre evenimentele în care au fost implicați minori, cauze generatoare ale fenomenului violenței în încinta și în zona adiacentă unității de învățământ, fiind puse în discuție și prevederile Regulamentului de ordine interioară din unitatea de învățământ în cauză.
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii