Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Comunicat de presă - 11.02.2022

ro

11 Feb, 2022 13:06 656 Marime text
COMUNICAT DE PRESĂ
 
RAZIE LA FETEȘTI
 
Acțiune de amploare pe raza municipiului Fetești pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale, precum și pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite. Au fost aplicate 110 sancțiuni contravenționale și retrase 6 certificate de înmatriculare.
 
În cursul zilei de ieri, 10 februarie a.c., pe raza municipiului Fetești, în intervalul orar 13:00 -16:00, au fost angrenate 31 de efective de ordine publică, poliție rutieră și investigarea criminalității economice, precum și jandarmi ialomițeni și polițiști locali.
 
În cadrul acțiunii polițiștii au desfășurat activități pe linie de verificare a legalității transportului de mărfuri, precum și pentru prevenirea și combaterea comercializării de produse contrafăcute, diminuarea riscului de accidente rutiere și răspândirea virusului COVID-19.
 
 Au fost verificate 53 de  autovehicule și legitimate 218 persoane.
 
Pentru neregulile descoperite, au  fost aplicate 110 sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 29.352 de lei.
 
Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulație.
 
De asemenea, au fost reținute 6 certificate de înmatriculare și 1 permis de conducere, pentru consum de alcool la volan.
 
Totodată, în cadrul controalelor au fost verificate 29 de societăți comerciale de pe raza municipiului Fetești, pe linia legalității desfășurării actelor de comerț.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii