Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Comunicat de presă - 04.01.2022

ro

04 Jan, 2022 14:01 666 Marime text
                                                        Nr. 53057 din 04 Ianuarie 2022
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ
 
ACȚIUNI DE PREVENIRE ȘI LIMITARE A INFECTĂRII CU VIRUSUL SARS-CoV-2 PE RAZA JUDEȚULUI IALOMIȚA
 
La data de 3 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au organizat noi acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.
 
Activitățile s-au desfășurat în sistem integrat, alături de celelalte structuri teritoriale ale M.A.I., sub autoritatea Instituției Prefectului, și au vizat, în special, zonele aglomerate, centrele și societățile comerciale, dar şi mijloacele de transport în comun.
 
Pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 65 de evenimente, dintre care 64 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, fiind sesizate 18 infracțiuni.
 
Totodată, în cadrul acțiunilor organizate pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic generat de virusul Sars-CoV-2, au fost legitimate 524 de persoane și au fost verificate 201 obiective de interes, din care 17 societăți comerciale/persoane fizice autorizate.
 
De asemenea, în ultimele 24 de ore, pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 174 de sancțiuni contravenționale, au reținut 11 permise de conducere și au retras 8 certificate de înmatriculare.
 
Din totalul persoanelor sancționate, 5 dintre acestea au fost amendate npentru nerespectarea măsurilor privind carantina și 12 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. 
 
Pentru sănătatea proprie și a celor din jur, recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție dispuse de autoritățile sanitare, să poarte masca de protecție și să evite, pe cât posibil, zonele aglomerate.
 
Suntem și vom fi prezenți la datorie pe raza întregului județ Ialomița!
 
Vă reamintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii