Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Comunicat de presă -01.10.2021

ro

01 Oct, 2021 11:20 684 Marime text
                                                        Nr. 110519 din 1 Octombrie 2021
 
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ
 
ACŢIUNI PERMANENTE, DESFĂȘURATE ÎN SERVICIUL COMUNITĂȚII
 
În ultima zi a lunii septembrie au continuat acțiunile pentru verificarea modului de respectare a prevederilor legale în contextul stării de alertă pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov2, pe raza județului Ialomița.
 
La data de 30 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni, împreună cu jandarmi și polițiști locali au efectuat controale pentru verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse prin decizii ale DSP, de către persoanele aflate în izolare și carantină.
 
Astfel, polițiștii au verificat în total 1303 persoane, dintre care 378 în cadrul activităților punctuale, 448 aflate în izolare și 477 față de care a fost dispusă măsura carantinei la domiciliu, nefiind constatate nerespectări ale măsurilor impuse.
 
De asemenea, polițiștii rutieri au desfășurat acțiuni pe raza județului pentru verificarea respectării de către conducătorii de autovehicule şi de către ceilalţi participanţi la traficul rutier a regulilor de circulaţie, precum și verificarea modului de respectare a prevederilor legale în contextul stării de alertă pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov2.
 
În acest context, au fost verificate, în trafic peste 200 de autoturisme, în cazul a 6 șoferi fiind reținute permisele de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare.
 
În cadrul acțiunilor polițiștii au aplicat, în total 144 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 60.000 de lei, dintre care 46 pentru nerespectarea Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
 
În week-end-ul care urmează polițiștii ialomițeni vor intensifica acțiunile pe această linie, pentru siguranța cetățenilor și limitarea infectării.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii