Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă - 17.12.2021

ro

17 Dec, 2021 13:39 856 Marime text
Nr. 110659 din 17 Decembrie 2021
 

BULETIN DE PRESĂ
 
 
Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 41 de ani, din localitatea Slobozia, care și-ar fi lovit fosta concubină.
 
La data de 16 decembrie a.c., în jurul orei 13:00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 38 de ani din municipiul Slobozia, cu privire la faptul că a fost agresată de fostul concubin.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce se afla pe raza localității de domiciliu, femeia s-a întâlnit cu fostul său concubin și pe fondul unui conflict spontan bărbatul a agresat-o.
S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.
* * *
 
Din activitatea polițiștilor rutieri
Un bărbat de 47 de ani, din comuna Roșiori a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge după ce a fost depistat în trafic, ieri, 16 decembrie a.c., în timp ce conducea un autoturism pe DJ 302, din direcția Movilița către localitatea de domiciliu, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Acesta a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat valoarea de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii au întocmit dosar penal.
* * *
La data de 16 decembrie a.c., în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coșereni, au oprit în cadrul unui filtru rutier un autoturism  condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Borănești.
 
În urma solicitării documentelor personale și ale autoturismului, bărbatul a prezentat polițiștilor un document similar permiselor de conducere emise de autoritățile din Ucraina, existând suspiciuni că acesta ar fi fals întrucât nu avea toate elementele de siguranță.
 
Totodată, s-a procedat la verificarea în bazele de date auto ale Poliției Române, reieșind faptul că bărbatul nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală, pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „uzul de fals”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii