Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă - 10.02.2022

ro

10 Feb, 2022 11:36 771 Marime text
BULETIN DE PRESĂ
 
 
            Polițiștii ialomițeni, prezenți în unitățile de învățământ
 
Polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au desfășurat în cursul zilei de ieri, 9 februarie a.c., activități informativ – preventive, în cadrul Campaniei de prevenire a agresiunii sexuale asupra minorilor ATINGERI NEDORITE și Proiectului RO Cyberex.
 
Astfel, polițiștii discutat cu aproximativ 150 de elevi din 4 de unități de învățământ, din municipiul Slobozia, despre agresiunile sexuale asupra minorilor și riscurile la care aceștia se expun pe internet, consecințele acțiunilor lor din mediul online, pașii pe care trebuie să-i urmeze atunci când devin victime și care sunt acțiunile de pe internet care sunt pedepsite de lege. 
 
Aceste sesiuni informativ – preventive vor continua și în perioada următoare în toate școlile din județul Ialomița, prevenirea violenței în unitățile de învățământ, siguranța elevilor și a cadrelor didactice, reprezentând o prioritate pentru polițiștii ialomițeni, care se află permanent alături de elevi și cadre didactice.
 

 
            Beat și fără permis, a intrat cu mașina intr-un indicator rutier
 
Seara trecută, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a fost implicat într-un acident rutier, în municipiul Fetești, după ce ar fi lovit un indicator rutier.
 
La fața locului a fost identificat conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Constanța, care în timp ce se deplasa pe strada Călărași din municipiul Fetești, ar fi părăsit partea carosabilă prin dreapta sensului său de deplasare, a acroșat un copac și un indicator rutier, după care s-a oprit pe trotuar.
 
În urma producerii accidentului rutier, nicio persoană nu a fost rănită.
 
Polițiștii l-au testat pe șoferul autoturismului cu aparatul Drager, rezultând o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul din Fetești pentru recoltarea probelor de sânge.
 
De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii