Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă - 07.10.2022

ro

07 Oct, 2022 15:48 752 Marime text
Nr. 54344 din 07 Octombrie 2022
 
 
 
ORDINE DE PROTECȚIE PROVIZORII, EMISE DE POLIȚIȘTI
 
 
Polițiștii ialomițeni au emis în ultimele 48 de ore, două ordine de protecție provizorii, pe numele a doi bărbați ambii de 48 de ani.  
 
În primul caz, la data de 05 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Slobozia au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie ar fi fost agresată de concubinul său.
    
Polițiștii au stabilit că bărbatul de 48 de ani, din comuna Sudiţi, ar fi lovit-o pe femeia de 52 de ani şi pe fiica acesteia de 28 de ani, pe fondul unui conflict spontan, în timp ce se aflau la locuinţa tinerei de 28 de ani, din comuna Mărculeşti.
 
În ziua următoare, în jurul orei 13:00, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni au fost sesizați, cu privire la faptul că o femeie de 47 de ani, ar fi fost agresată de soțul său, un bărbat de 48 de ani.
 
În urma verificărilor s-a stabilit că între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul ar fi lovit-o și amenințat-o pe femeie în timp ce se aflau la domiciliul din municipiul Urziceni.
În ambele cazuri polițiștii au întocmit formularul pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimelor, reieșind faptul că se impune emiterea unor ordine de protecție provizorii.
Pe numele bărbaților au fost emise ordine de protecție provizorii, pentru o perioadă de 5 zile, fiind de asemenea întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii