Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Activități prevenire COVID - 01.02.2022

ro

01 Feb, 2022 16:09 906 Marime text
                                                        Nr. 53107 din 1 Februarie 2022
 
COMUNICAT DE PRESĂ
 
RESPECTAREA MĂSURILOR DE PREVENIRE A RASPÂNDIRII
SARS-CoV2, MONITORIZATE DE FORȚELE DE ORDINE
 
 
Ieri, 31 ianuarie a.c., 70 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au desfășurat activități pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară și a celor privind distanțarea fizică în toate zonele aglomerate, respectiv la operatorii economici din centre comerciale, piețe, terase, benzinării și la agenții economici de tip HORECA de pe raza administrativ-teritorială a județului Ialomița.      
 
Cu ocazia activităților de control, au fost verificate 78 de societăți comerciale cu privire la respectarea recomandărilor/interdicțiilor pe timpul stării de alertă și peste 20 de mijloace de transport  persoane, de pe raza întregului județ.
 
În contextul acțiunilor din ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au aplicat în total 18 sancțiuni contravenționale în temeiul Legii nr. 55/2020, pentru nerespecatrea măsurilor de protecție individuală, cu amenzi în valoare de 4.000 de  lei.
 
În cadrul acțiunilor au avut loc și activități preventive de informare. Intervenţiile vor continua în sistem integrat și în perioada următoare, în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială, precum și a prevenirii și limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
 
Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților, pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu Coronavirus.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii