Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Evenimente rutiere

ro

02 Feb, 2024 14:06 478 Marime text
Nr. 44305 din 02 februarie 2024
 
 
                                                                            
 
 
EVENIMENTE RUTIERE
 
 
           La data de 01 februarie 2024, în jurul orei 10:15, polițiștii Serviciului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier produs pe DE581, pe raza comunei Munteni, din județul Galați.
Polițiștii au stabilit că un bărbat, în vârstă de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având direcția de deplasare dinspre municipiul Bârlad către municipiul Tecuci, în dreptul km 30+400m, ar fi efectuat manevra de depășire a unui autoturism, intrând în coliziune frontală cu un alt autovehicul care circula din sensul opus.
În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a trei persoane, respectiv a conducătorului auto, în vârstă de 23 de ani, și a încă doi bărbați, în vârstă de 49 și 44 de ani, pasageri în autoturismul care se deplasa din sens opus. Aceștia au fost preluați de către echipajele medicale sosite la fața locului și transportați la Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci, fiind ulterior transferați la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” Galați, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier Galați, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 
                                                                                                                                     
***
         
 
 
            La data de 01 februarie 2024, în jurul orei 22:40, un autoturism condus de o femeie, în timp ce se deplasa pe strada Brăilei, la ieșirea din municipiul Galați către localitatea Movileni, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers într-o curbă periculoasă la stânga și ar fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în câmpul din dreapta direcției sale de mers.
           Conducătoarea auto și o femeie, pasageră în autovehicul, au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” Galați. De asemenea, un minor, aflat pe locul din dreapta spate al autoturismului a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Galați, unde a rămas internat pentru mai multe investigații.
           Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 În cauză a fost deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 
***
 
DEPISTAT LA VOLAN SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI
 
 
            La data de 01 februarie 2024, în jurul orei 20:36, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au depistat, în timpul unui control în trafic, un bărbat, în vârstă de 70 de ani, din Galați, care conducea un autoturism pe strada Roșiori, din aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 Bărbatul a fost testat alcoolscop cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0.56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” Galați, pentru a i se recolta mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
 Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
 
***
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii