Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:35 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

ro

10 May, 2023 13:46 639 Marime text
Nr. 3044273 din 10 mai 2023
 
       
EVENIMENTE RUTIERE
 
         La data de 9 mai 2023, în jurul orei 19:10, la intersecția străzilor Anul Revoluției 1848 și Tecuci, din municipiul Galați, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită.
         Din verificările preliminare, precum și după efectuarea cercetării la fața locului, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit că o femeie, cu vârsta de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Anul Revoluției 1848, dinspre strada Movilei, la intersecția cu strada Tecuci ar fi pătruns fără să respecte indicatorul rutier de Oprire, și a lovit o trotinetă electrică care era condusă de un bărbat, cu vârsta de 62 de ani, pe pista destinată bicicliștilor.
         În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a bărbatului, care a fost transportat la spital pentru investigați medicale de specialitate.
         A fost efectuat testul alcoolscop atât conducătoarei auto, cât și celui care a condus trotineta electrică, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.
         A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.
 
***
 
         Un alt accident rutier, în urma căruia a fost rănită o persoană, a avut loc la data mai sus menționată, în jurul orei 20:50, la intersecția străzilor Vrancei cu Brăilei, din municipiul Galați.
         Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit că un bărbat, cu vârsta de 34 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vrancei, dinspre strada Oltului, la intersecția cu strada Brăilei, ar fi virat stânga, moment în care a accidentat o femeie, cu vârsta de 50 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii Brăilei, pe marcajul pietonal, la culoarea verde a semaforului electric adresat pietonilor.
         Victima a fost preluată de ambulanță și transportată la spital, unde a rămas internată.
         La testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto rezultatul a fost negativ, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.
 
***
 
DEPISTAT LA VOLAN FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE
        
 
         La data de 10 mai 2023, în jurul orei 04:00, un echipaj de poliție din cadrul Secției 1 Poliție Galați a oprit în trafic, pe strada Brăilei, din municipiul Galați, un autoturism care era condus de un bărbat, cu vârsta de 69 de ani, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
         La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
***
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii