Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Evenimente rutiere

ro

05 Sep, 2023 13:52 520 Marime text
EVENIMENTE RUTIERE

La data de 4 septembrie 2023, în jurul orei 10.00, pe strada Brăilei, la ieșire din municipiul Galați, spre localitatea Movileni, în zona cunoscută sub denumirea de ‘Tirighina’, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită.
Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, s-a stabilit că un bărbat, de 44 de ani, din comuna Șendreni, județul Galați, în timp ce conducea o autoutilitară, pe strada Brăilei, având direcția de deplasare dinspre localitatea Movileni către strada Garofiței, ar fi pierdut controlul autoutilitarei și ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism, care era condus de o femeie, de 35 de ani, din municipiul Galaţi. 
În urma impactului ambele autovehicule au fost avariate, fiind rănită conducătoarea auto care, a fost preluată și condusă la spital în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale. La finalizarea acestora, persoana nu a rămas internată.
La testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ în ambele cazuri, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili împrejurările exacte în care s-a produs acest accident rutier.

La aceeași dată mai sus menționată, tot în jurul orei 10:00, pe DE 581, în apropiere de localitatea Munteni, din județul Galați, a avut loc un alt accident rutier, soldat cu rănirea gravă a unei persoane.
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit faptul că un bărbat, de 62 de ani, din comuna Brăhășești, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DE 518, în afara localității Munteni, având direcția de deplasare către municipiul Bârlad, la km 32 + 500 de metri, ar fi surprins și accidentat un bărbat, a cărui identitate nu a fost stabilită încă, cu vârsta aproximativă de 25-30 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea arterei rutiere prin loc nepermis, în fugă și prin fața unui autoturism oprit parțial pe partea carosabilă.
În urma evenimentului rutier pietonul a suferit mai multe leziuni și a fost preluat și transportat la spital în stare de inconștiență. La spitalul Clinic Județean de Urgență ‘Sf Apostol Andrei’ Galaţi a fost diagnosticat cu politraumatism prin accident rutier, stare comatoasă.
La testarea alcoolscop a conducătorului auto, rezultatul a fost negativ, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili împrejurările exacte în care s-a produs acest accident rutier.

DEPISTAT LA VOLAN SUB INFLUENȚA SUBSTANȚELOR PSIHOACTIVE

La data de 5 septembrie 2023, în jurul orei 03:25, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Galați au depistat, un bărbat, de 39 de ani, domiciliat în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Siderurgiștilor, din orașul de domiciliu, sub influența substanțelor psihoactive. La testarea cu aparatul Drugtest a fost indicată o valoarea pozitivă la consumul de Metamfetamină.
Conducătorul auto a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism.
Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii