Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Debistat la volan sub influența alcoolului

ro

16 Jun, 2023 14:55 802 Marime text
Nr. 3044298 din 16 iunie 2023
 
 
 
EVENIMENTE RUTIERE
 
         La data de 16 iunie 2023, în jurul orei 00:10, pe DN 25, la km 63 + 800 de metri, în afara localității Șerbeștii Vechi, comuna Șendreni, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită.
         Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit că un tânăr de 18 ani, din comuna Șendreni, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25, cu direcția de deplasare către municipiul Tecuci, la km mai sus menționat, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare către partea dreaptă, a ieșit în afara părții carosabile, a doborât un stâlp și a lovit un gard al unei proprietăți.
 
         În urma acestui eveniment rutier a rezultat rănirea conducătorului auto, aflat singur în autovehicul, care a fost transportat la spital de un echipaj de la ambulanță, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate.
          La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ, însă polițiștii au stabilit faptul că tânărul de 18 ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, iar autoturismul îi fusese încredințat spre conducere de un consătean, un bărbat de 36 de ani.
         A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, respectiv unui vehicul către o persoană care nu deține permis de conducere.
 
***  
 
     DEPISTAT LA VOLAN SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI  
 
 
         La data de 15 iunie 2023, în jurul orei 21:15, pe bulevardul Traian Vuia, din municipiul Galați a avut loc un accident rutier, soldat cu pagube materiale.
         Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit că un bărbat de 26 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada mai sus menționată, având direcția de deplasare dinspre strada Milcov către bulevardul Henri Coandă, ar fi pierdut controlul direcției de mers către dreapta și a lovit un autoturism, care se afla parcat, în zona special amenajată.
         Nu a fost rănită nicio persoană, însă ambele autoturisme au fost avariate.
         La testarea alcoolscop a conducătorului auto a fost indicată valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice.
          A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
***   
 
        
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii