Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Cluj Percheziții

ro

06 Mar, 2024 12:41 311 Marime text
Nr. 209574/ 57 din 6 martie 2024
 
 
ȘTIRE DE PRESĂ
 
 
PERCHEZIȚII LA PERSOANE CERCETATE PENTRU ACTIVITĂȚI MINIERE FĂRĂ PERMIS SAU LICENȚĂ ȘI EVAZIUNE FISCALĂ
 
La data de 6 martie 2024, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Biroul de Investigații Complexe, sub îndrumarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, au efectuat 8 percheziții domiciliare, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunile de activități miniere fără permis sau licență și evaziune fiscală.
 
Activitățile s-au desfășurat la locuințele a 3 persoane, sediile și punctele unor societăți comerciale, aflate în județele Cluj și Bistrița-Năsăud.
 
Din probatoriul administrat, a reieșit faptul că, din 2019 și până în prezent, doi bărbați, de 42 și 68 de ani, ar fi efectuat activități de evaziune fiscală și escavări ilegale, cauzând un prejudiciu de peste 230.000 de euro.
 
Astfel, pentru recuperarea pagubelor, polițiștii au pus în aplicare măsuri asigurătorii, în conformitate cu prevederile Codului de procedură penală.
 
Perchezițiile sunt în desfășurare, iar activitățile de urmărire penală sunt continuate sub îndrumarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Cluj.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii