Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Buletin de presă - 31.12.2021

ro

31 Dec, 2021 12:27 656 Marime text

                                                                                                                 Nr. 482 din 31 decembrie 2021

 
BULETIN DE PRESĂ
                                                                               
Intervenție și ordin de protecție emis de Biroul de Ordine Publică
 
La data de 30 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost solicitați să intervină la un conflict în familie.
 
O femeie de 48 de ani din Carastelec, județul Sălaj a adus la cunoștința polițiștilor faptul că în timp ce se afla la locuința concubinului, un bărbat de 42 de ani, din Bistrița, în urma unor discuții contradictorii, ar fi fost agresată fizic de către acesta.
 
În urma intervenției, s-a constatat oportună emiterea unui ordin de protectie provizoriu împotriva bărbatului de 42 de ani.
 
Totodată, au fost demarate cercetările în cadrul unui dosar penal, cu privire la infracțiunea de violență în familie, urmând documentarea faptei.

 
Depistat sub influența alcoolului în urma unui accident rutier
 
La data de 30 decembrie a.c, la orele dimineții, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au intervenit la un accident rutier în Josenii Bârgăului, pe Drumul Național 17.
 
A fost identificat șoferul autoturismului, un bărbat de 48 de ani din Prundu Bârgăului.  
 
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.57 mg/L alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
 
Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurii carantinei
La data de 30 decembrie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința și polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au verificat persoanele aflate în izolare sau carantinate  la domiciliu.
Pe raza localității Urmeniș, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința, au constatat faptul că un bărbat de 33 de ani din localitate, nu se află la adresa stabilită pentru carantină. În aceeași localitate, o tânără de 18 ani, nu a fost găsită la adresa declarată pentru efectuarea carantinei.
Pe raza localității Bozieș și Chețiu, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean, au constatat că un tânăr de 27 de ani și unul de 20 de ani, nu respectă măsura carantinei la domiciliu.         
La aceeași dată, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud au constatat că un bărbat de 35 de ani din Cepari, nu a fost găsit la adresa stabilită pentru efectuarea carantinei.
 
Față de pe cele 5 persoane a fost luată măsura sancționării contravenționale conform prevederilor Legii 55/2020, fiind aplicate amenzi în cuantum total de 4000 de lei, fiind totodată înștiințat C.J.C.C.I. Bistrița-Năsăud în vederea luării unor măsuri conform competenței.
 
 
Depistat în flagrant delict, conducând fără permis
 
 
La data de 30 decembrie a.c., după miezul nopții, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au oprit pentru control în Salva, un autoturism.
 
A fost identificat șoferul, un bărbat de 43 de ani din Rebrișoara. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând documentarea faptei în cadrul unui dosar penal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii