Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Buletin de presă - 29.12.2021

ro

29 Dec, 2021 11:56 884 Marime text

                                                                                                                 Nr. 479 din 29 decembrie2021

 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Bunuri recuperate și restituite de către polițiștii Postului de Poliție Budacu de Jos
 
La data de 28 decembrie a.c., polițiștii Postului de Poliție Budacu de Jos au identificat și ulterior depistat, o persoană bănuită de comiterea a trei infracțiuni de furt calificat pe raza localității Buduș.
 
În cursul lunilor noiembrie-decembrie a.c., un bărbat de 49 de ani din Budacu de Jos ar fi pătruns și sustras din anexele a două locuințe din Buduș, un motofierăstrău în valoare de aproximativ 1000 de lei și un flex în valoare de 600 de lei. Din aceeași localitate, din portbagajul unui autoturism, bărbatul ar mai fi sustras un flex în valoare de 300 de lei.
 
Bunurile semnalate ca fiind sustrase au fost recuperate și ulterior restituite celor trei persoanelor vătămate.
 
Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal în vederea documentării activității infracționale sub toate aspectele.
 
 
Bărbat depistat conducând fără permis
 
La data de 28 decembrie a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș, au oprit pentru control pe Drumul Comunal 34 în localitatea Lelești, un autoturism.
 
A fost identificat șoferul, un bărbat de 31 de ani din Ciceu Mihăiești. Totodată, polițiștii au constatat faptul că autoturismul transporta cantitatea de 0.70 mc material lemnos, fără a deține documente legale de proveniență.
 
Cu privire la bărbat, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
A fost dispusă confiscarea materialului lemnos conform prevederilor Legii 171/2010, fiind totodată întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș în vederea documentării faptei.

 
Tânăr din Năsăud depistat conducând fără permis
 
La data de 28 decembrie a.c. polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Năsăud au efectuat activități de supraveghere și control al traficului rutier pe raza orașului.
 
Pentru control a fost oprit un autoturism, fiind ulterior identificat conducătorul acestuia, un tânăr de 26 de ani din Năsăud.
 
În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că șoferul nu deține permis de conducere.
 
Cercetările sunt continuate de polițiști rutieri din cadrul Poliției orașului Năsăud în vederea documentării activității infracționale.
 
 
UPDATE: https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/comunicate/perchezitii-in-bistrita-nasaud-si-maramures
 
În urma activităților desfășurate și a probatoriului administrat, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș, au dispus măsura reținerii față de 5 persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de înșelăciune, fals in înscrisuri sub semnătură privată, influențarea declarațiilor, uz de fals și a altor infracțiuni conexe.


În cursul zilei de astăzi, cei cinci bărbați urmează să fie prezentați magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii