Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Buletin de presă - 22.12.2021

ro

22 Dec, 2021 11:38 779 Marime text

Nr. 465 din 22 decembrie 2021

 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
          Conducător auto fără permis, implicat într-un accident rutier
 
La data de 21 decembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier au intervenit la un accident produs în municipiul Bistrița.
 
Din primele informații, un autoturism condus de o femeie de 36 de ani, din Bistrița, în timp ce se deplasa pe strada Ghinzii din municipiu, a intrat în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sens opus.

A fost identificat șoferul autoturismului, un tânăr de 19 ani, din Bistrița, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice, suspendat.
 
Șoferița de 36 de ani a fost rănită în urma impactului, necesitând transportul la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
 
Testarea cu aparatul etilotest a celor doi șoferi a indicat faptul că niciunul dintre aceștia nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
 
Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroul Rutier, fiind întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.  
 
          Ordin de protecție, emis de polițiști, împotriva unui bărbat care și-ar fi agresat concubina
 
La data de 21 decembrie a.c., în jurul orelor 18:00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu-Bârgăului au fost solicitați să intervină la un scandal în familie, în localitatea Mijlocenii Bârgăului.
 
A fost identificat un bărbat de 41 de ani care și-ar fi agresat fizic concubina, o femeie de 53 ani, din Susenii Bârgăului. În urma verificărilor, s-a stabilit că sunt întrunite condițiile emiterii unui ordin de protecție provizoriu, împotriva bărbatului.
 
Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu-Bârgăului, în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de violență în familie.
 
          Dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, în urma controalelor efectuate în trafic
 
La data de 21 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi au oprit în trafic, pentru control, pe Drumul Național 17D, un autoturism.
 
A fost identificat șoferul, un bărbat de 33 ani, din localitatea Șanț. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost prelevate două mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În continuare se efectuează cercetări, de către Poliţia oraşului Sângeorz-Băi, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii