Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Buletin de presă - 17.11.2021

ro

17 Nov, 2021 12:42 1018 Marime text

Nr. 423 din 17 noiembrie 2021

 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Update: https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/comunicate/banuita-de-inselaciune-retinuta-de-politii-din-bistrita-nasaud


Femeie  bănuită de înșelăciune a fost prezentată Judecătorie Bistrița, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul Biroului de Analiză a Informațiilor Bistrița-Năsăud și Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
 
 
Bărbat din Beclean încarcerat în penitenciar
 
La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis  de Judecătoria Cluj-Napoca.
 
Un bărbat de 30 de ani din Beclean a fost încarcerat în penitenciarul Bistrița de către polițiști, fiind condamnat la 1 an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
 
Șofer depistat fără permis depistat pe Drumul Național 17
 
La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Drumul Național 17 în Mureșenii Bârgăului.
 
Pentru control a fost oprit un autoturism condus de un bărbat de 71 de ani din Mureșenii Bârgăului. În urma verificărilor efectuate de către polițiști, a fost stabilit faptul că șoferul are dreptul de a conduce pe drumurile publice suspendat.
 
Având în vedere cele constatate, polițiștii rutieri au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând documentarea faptei sub toate aspectele.
 
Dosar penal în urma unui accident rutier
 
La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Năsăud au intervenit la un accident de circulație produs pe raza localității Cociu, pe Drumul Județean 172.
 
Un autoturism ce se deplasa pe direcția Florești spre Cociu, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice. A fost identificat șoferul, un bărbat de 51 de ani din Cociu care în urma impactului a fost rănit, fiind necesar transportul acestuia la spital.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiști, rezultatul indicat fiind de 0,73 mg/L alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate ulterior probe biologice ce sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năsăud, Compartimentul Rutier, fiind întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.
 
 
Persoane bănuite de furt calificat, identificate de polițiști
 
La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii Postului de Poliție Telciu au identificat trei tineri bănuiți de comiterea unui furt de pe raza localității Bichigiu.
 
În noaptea de 14 spre 15 noiembrie a.c., dintr-un utilaj parcat lângă Drumul Comunal 42 în localitatea Bichigiu, a fost sustrasă cantitatea de 60 de litri de motorină.
 
În urma investigațiilor efectuate de către polițiști și a probatoriului administrat, au fost identificați trei tineri din Coșbuc care sunt bănuiți de comiterea faptei, fiind totodată recuperat în întregime prejudiciul cauzat.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Postului de Poliție Telciu în vederea documentării faptei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii