Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Buletin de presă - 09.12.2021

ro

09 Dec, 2021 10:52 868 Marime text

                                                                                                                 Nr. 452 din 9 decembrie 2021

 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Tânăr din Bistrița, reținut de polițiști
 
La data de 8 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au dispus reținerea pentru 24 de ore față de un tânăr de 19 ani, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de furt și furt calificat.
 
În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit că în perioada iunie-noiembrie 2021, de pe raza municipiului Bistrița au fost sustrase 18 biciclete cu o valoare totală de aproximativ 25.000 de lei.
 
A fost identificat și depistat un tânăr de 19 ani din Bistrița, bănuit de comiterea faptelor, reușindu-se totodată recuperarea parțială a prejudiciului, în valoare de 7.700 de lei.
 
Față de tânăr, a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de punere de luare a unei măsuri preventive.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale pentru documentarea întregii activități infracționale și recuperării prejudiciului în totalitate.
 
 
Două persoane bănuite de comiterea unui furt, identificate de polițiști
 
La data de 8 decembrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au identificat două persoane bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt calificat în Pinticu.

În cursul lunii noiembrie 2021, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din Pinticu, cu privire la faptul că dintr-o anexă a locuinței i-au fost sustrase un aparat de sudură și un motoferăstrău.
 
În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat două persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv un tânăr de 23 de ani și un bărbat de 31 de ani, ambii din Pinticu.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Postul de Poliție Teaca în cadrul dosarului penal întocmit cu privire la furtul calificat, urmând documentarea întregii activități infracționale și recuperării prejudiciului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii