Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Comunicat de presă - 25.11.2021

ro

25 Nov, 2021 16:12 1067 Marime text
Nr.509685 din 25 noiembrie 2021
                        
                                                                           
 
„Poate te place” – campanie de educare lansată de World Vision România, în parteneriat cu Alka Group şi Poliţia Română
 
Astăzi, 25 noiembrie, cu ocazia Zilei Internaționale pentru Eliminarea Violenței asupra Femeilor, World Vision România a demarat, în parteneriat cu Alka Group şi Poliţia Română, campania „Poate te place”, o campanie de informare, educare și prevenție privind violenţa împotriva femeilor. 
 
Totodată, a fost lansat şi un spot în regim de interes public, dedicat educării privind efectele violenţei asupra femeilor: varianta de 1 minut ,, Poate te place" - o campanie împotriva violenței femeilor - YouTube şi varianta de 30 de secunde: https://youtu.be/DsPPnIAt8tU.
 
Polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău au desfășurat activități de informare pentru prevenirea violenței domestice.
 
În acest context, polițiștii au discutat cu doamnele dintr-o unitate de confecții de pe raza municipiului Bacău, despre formele violenţei domestice, aspectele pe care victima trebuie să le aibă în vedere în timpul unei agresiuni pentru a-şi proteja integritatea corporală şi chiar viaţa, serviciile de care poate beneficia şi instituţiile la care poate apela pentru a obţine ajutor.
 
Totodată, polițiștii le-au reamintit posibilitatea solicitării unui ordin de protecţie împotriva agresorului, fiind informate cu privire la numerele de telefon la care pot fi sesizate situaţiile de violenţă intrafamilială.
 
 
Întocmit,
Inspector principal de poliţie
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii