Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:57 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Comunicat de presă - 03.01.2023

ro

03 Jan, 2023 15:44 797 Marime text
             Nr.59061 din 03 ianuarie 2023
                        
                                                                           
 
 
 
ÎNCEPUT DE AN, ÎN SIGURANŢĂ!
 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău a luat măsuri suplimentare în perioada trecerii dintre ani, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice.
 
În perioada 30 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023, poliţiştii au acţionat suplimentar faţă de dispozitivul zilnic, în locurile unde s-au desfăşurat manifestări publice, în zonele cu aflux mare de persoane, precum şi pe principalele drumuri naţionale, în vederea evitării oricăror evenimente nedorite şi pentru fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier.
 
Poliţiştii au intervenit la 509 evenimente, dintre care 443 sesizate prin SNUAU 112.
 
În perioada de referință, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au fost desfăşurate 10 acţiuni în vederea creşterii gradului de siguranţă şi protecţie pentru cetăţeni prin protejarea persoanei, a patrimoniului, siguranţă stradală şi siguranţă rutieră.
 
În urma acțiunilor desfășurate, 13 persoane au fost depistate în flagrant delict.
 
De asemenea, poliţiştii au aplicat 486 sancţiuni contravenționale, în valoare de 232.000 de lei şi au confiscat sau indisponibilizat bunuri în valoare de 8.400 de lei.
 
Totodată, poliţiştii au retras 10 certificate de înmatriculare şi au reţinut 77 de permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Dintre acestea, 21 au fost reținute pentru conducere sub influența alcoolului și 29 pentru abateri de la regimul legal de viteză.
 
Polițiștii sunt prezenți și astăzi pe principalele artere rutiere, pentru fluidizarea traficului și diminuarea riscului rutier.
 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău recomandă tuturor cetățenilor care pornesc la drum să adapteze viteza la condițiile meteo-rutiere și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic.
 
 
                                                                                                                                  Întocmit,
Subcomisar de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii