Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Comunicat de presă - 02.02.2023

ro

02 Feb, 2023 09:51 672 Marime text
Nr.60099 din 02 februarie 2023
                       
De vorbă cu liceenii privind traficul și consumul de droguri…
 
 
Inspectoratul de Poliție Județean Bacău desfășoară activități de prevenire a traficului și consumului de droguri în rândul liceenilor, alături de reprezentanții Agenției Naționale Antidrog - Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bacău, în cadrul campaniei „Drogurile – drum cu sens unic”.
 
          Campania de conștientizare a efectelor nocive ale consumului de droguri „Drogurile – drum cu sens unic” a fost inițiată de Instituția Prefectului și reprezintă un parteneriat între această instituție, Inspectoratul Școlar Județean Bacău, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bacău și Inspectoratul de Poliție Județean Bacău.
          În cadrul acestei campanii, polițiștii desfășoară atelierul „Drogurile: Lege și fărădelege”, în cadrul căruia discută cu elevii legislația în vigoare privind traficul și consumul de droguri.
          La data de 31 ianuarie a.c., polițiștii de prevenire și siguranță școlară au fost prezenți la Colegiul Național „Ferdinand I”, unde au dezbătut împreună cu elevii aspectele legislative, exemple de situații în care tineri au consumat droguri sau au fost implicați în alte infracțiuni din spera traficului de substanțe interzise, precum și consecințele legale are acțiunilor lor.
          Acțiunile vor continua și în perioada următoare, derulându-se pe întreg parcursul anului școlar 2022-2023, fiind implicate și alte unități de învățământ de pe raza județului Bacău.
 
                                                                                                                                  Întocmit,
Subcomisar de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii