Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Polițiștii au fost astăzi Ajutoarele lui Moș Crăciun!

ro

18 Dec, 2023 12:55 555 Marime text
              Nr. 409 din 18 decembrie 2023
                                                                                               
 
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ
 
Polițiștii au fost astăzi Ajutoarele lui Moș Crăciun!
 
          În prag de sărbători, poliţiştii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu cei ai Serviciului Rutier Bacău au dorit să aducă un zâmbet pe chipurile copiilor Școlii Primare Scăriga și Școlii Gimnaziale Poiana, structuri ale Școlii Gimnaziale nr. 1 Livezi.
          Astfel, astăzi, 18 decembrie a.c., poliţiştii însoțiți de Moș Crăciun au ajuns cu microbuzul de siguranță rutieră la peste 150 de copii, care îi așteptau cu emoție în suflete.
          Pentru a fi Ajutoarele lui Moș Crăciun, polițiștii băcăuani s-au alăturat inițiativei Școlii Gimnaziale nr. 10 Bacău, prin clasele a II-a A și a IV-a B sub coordonarea profesoarelor pentru învăţământ primar. Elevii din cele două clase, însoţiţi de poliţişti şi cadre didactice, au pornit dis-de-dimineaţă către Şcoala Primară Scăriga şi apoi către Şcoala Gimnazială Poiana, pentru a dărui voie bună şi cadouri.
          Sub atenta supraveghere a lui Moș Crăciun dar și a polițiștilor, copiii au prezentat un program artistic de Colinde de Crăciun şi au împărtăşit experienţe şi bucurii, fiind răsplătiţi cu daruri, rechizite, jucării, fructe şi dulciuri.
          Poliţiştii însă, fără să uite o clipă de rolul lor, le-au transmis elevilor prezenţi şi informaţii preventive, despre modul în care trebuie să se comporte acasă şi la şcoală pentru a avea Sărbători în siguranţă. De asemenea, copiii au primit informaţii despre un stil de viaţă sănătos, fără vicii, de la reprezentanţii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Bacău.
          Sperăm ca prin micul nostru gest să-i inspirăm şi pe alții în acest sens.
          Acțivitățile au beneficiat de sprijinul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual – Biroul Teritorial Bacău și al părinţilor elevilor Şcolii Gimnaziale nr. 10 Bacău.
          Bucuria se putea citi cu uşurinţă pe chipul celor mici, încununând cu zâmbetele lor misiunea de suflet purtată astăzi de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.
 
 
 
                                                                                                           ÎNTOCMIT
            Ag. șef adj. de poliție            
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii