Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Comunicat de presă -20.09.2022

ro

20 Sep, 2022 13:40 720 Marime text
Nr.1065283 din 20 septembrie 2022
                        
                                                                           
 
 
ACTIVITĂȚI ALE POLIȚIȘTILOR RUTIERI ÎN CADRUL PROIECTULUI ROADPOL SAFETY DAYS
 
În aceste zile, polițiștii rutieri au intensificat activitățile pentru reducerea riscului rutier, precum și pentru conștientizarea importanței respectării regulilor de circulație pe drumurile publice.
Activitățile sunt desfășurate în contextul Proiectului ROADPOL Safety Days, destinat conștientizării tuturor categoriilor de participanți la traficul rutier cu privire la riscurile la care se expun în situația în care nu respectă normele rutiere, în scopul adoptării de către aceștia a unei conduite responsabile atunci când se deplasează pe drumurile publice.
La nivelul județului Bacău, polițiștii rutieri desfășoară activități informativ - preventive, în vederea conștientizării tuturor categoriilor de participanți la traficul rutier cu privire la riscurile la care se expun, în situația în care nu respectă normele rutiere.
 Polițiștii rutieri și cei de prevenire au fost prezenți în comunitățile din Buhuși și comunele arondate, unde au montat pe atelajele hipo elemente fluorescent-reflectorizante pentru a fi vizibili în trafic. Totodată, căruțașilor și bicicliștilor le-au fost înmânate veste reflectorizante de către oamenii legii și li s-au explicat obligațiile legale pe care le au când circulă pe drumurile publice.
Polițiștii recomandă căruțașilor și bicicliștilor să poarte îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante, de la lăsarea serii până în zorii zilei sau atunci când vizibilitatea   este redusă.
 
 
                                                                                               Întocmit,
Subcomisar de poliţie
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii