Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Comunicat de presă - 17.06.2022

ro

17 Jun, 2022 13:55 616 Marime text
Nr.1062285 din 17 iunie 2022
                        
                                                                           
 
 
POLIȚIȘTII BĂCĂUANI, ÎN SERVICIUL COMUNITĂŢII
 
 
Peste 150 de poliţişti vor acţiona zilnic, în județul Bacău, în acest weekend, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice şi pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.
 
Polițiștii Inspectoratului de poliție Județean Bacău vor fi la datorie, în serviciul comunității, în perioada 17-19 iunie a.c. Pe lângă activităţile de asigurare a unui climat de ordine şi siguranţă publică, poliţiştii băcăuani vor fi prezenţi în zonele cu aflux de persoane, la manifestările publice, unde vor acționa în sistem integrat, alături de colegii jandarmi.
 
Polițiștii vor acționa în teren pentru a interveni rapid atunci când sunt sesizați cu privire la comiterea unor fapte antisociale.
 
De asemenea, patrulele de siguranţă publică, pedestre și auto, vor acţiona în această perioadă, pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale.
 
Pe drumurile publice se va asigura prezenţa activă a polițiștilor rutieri, pe principalele artere, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor, fluidizarea şi controlul circulaţiei rutiere.
 
Polițiștii vor lua măsuri ferme pentru prevenirea și descurajarea oricăror evenimente ce ar putea afecta liniștea comunității.
 
Întocmit,
Subcomisar de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii