Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Comunicat de presă - 14.06.2022

ro

14 Jun, 2022 16:43 652 Marime text
Nr.1062173 din 14 iunie 2022
                        
                                                                           
 
Vacanță în siguranță
 
 
S-a încheiat anul școlar 2021-2022, iar în urma bilanțului activităților desfășurate, polițiștii de la Biroul Siguranță Școlară au fost în mijlocul a peste 9.600 de elevi băcăuani, derulând aproximativ 340 de activități educativ-preventive în cadrul orelor de curs.
Principalele teme abordate au fost cele din sfera prevenirii delincvenței juvenile și a victimizării minorilor -  răspunderea penală, consecințele săvârșirii de infracțiuni, medierea conflictelor, violență și bullying, respectarea regulilor de siguranță și a prevederilor legale.
Chiar dacă a venit vacanța, polițiștii de la siguranță școlară vor continua activitățile dedicate elevilor, de data aceasta în rândul celor care aleg să-și petreacă vara în taberele sau școlile de vară organizate în județul Bacău.
Până atunci, polițiștii Biroul Siguranță Școlară, alături de ceilalți colegi, mulțumesc cadrelor didactice și părinților, care au înțeles că parteneriatul școală-poliție-familie este esențial pentru formarea caracterelor puternice și urează o vacanță de poveste tuturor elevilor, alături de îndemnul de a nu uita să fie călăuziți de cel puțin trei valori fundamentale ale omului: Adevărul, Binele și Frumosul.
 
Întocmit,
Subcomisar de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii