Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Comunicat de presă - 10.02.2022

ro

10 Feb, 2022 15:48 795 Marime text
Polițiștii – modele pentru elevi
 
Reprezentanți ai poliției au fost invitați de către Fundația Sfântul Ioan Calabria la Răcăciuni, pentru a prezenta elevilor de clasa a VIII-a modele educaționale și profesionale demne de urmat.
 
În cadrul proiectului „Formăm Viitorul!”, implementat de Fundația Sfântul Ioan Calabria – Centrul de zi pentru copii Sfântul Calabria Răcăciuni, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au fost invitați la activitatea „Biblioteca vie”, unde au prezentat elevilor Școlii Gimnaziale Răcăciuni propriul parcurs profesional. Elevii au fost sfătuiți să-și urmeze visurile, în ciuda obstacolelor care se pot ivi, să fie perseverenți și să păstreze un comportament corect, bazat pe principii morale de calitate.

De asemenea, polițiștii au oferit elevilor informații despre modalitățile prin care pot urma această carieră, dar și despre cum pot rămâne în siguranță pe internet, pe stradă sau la școală.

Copiii au fost activi, au adresat întrebări polițiștilor cu privire la diferite situații cu care s-au confruntat și și-au exprimat interesul de a mai participa la asemenea activități și în viitor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii